.

.

.

“Nieuwe herinneringen”

Sieraden die niet meer gedragen worden, kunt u natuurlijk bewaren. Maar hoe mooi is het om deze om te vormen tot een nieuw sieraad, waarmee u weer nieuwe herinneringen maakt.

We kijken samen met u naar de mogelijkheden en op basis van uw wensen maken we een persoonlijk sieraad. Zo draagt u een mooi moment of een dierbaar persoon blijvend bij u in de vorm van een uniek sieraad dat bij u past.

Ook verwerken wij as in sieraden, bijvoorbeeld onder een prachtige edelsteen of onzichtbaar verwerkt in een gouden ring of hanger.

Op onze website vindt u een aantal voorbeelden, om u een idee te geven van de mogelijkheden.

Mail of bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

.

U bent van harte welkom, wij hebben een uitgebreide keuze uit de mooiste edelstenen die je je maar kunt wensen. Ook hebben we een slijper die elke vorm voor u kan slijpen! Zo is elk sieraad unique…

.

Deze prachtige ring hebben we mogen maken van een gouden ring van haar vader onder de (rose cut) geslepen saffier is een ruimte waar het as van haar moeder is bewaard. Zo draagt de klant haar vader en moeder samen bij haar!

Saffier werkt kalmerend, bevordert de geestelijke gezondheid, wijsheid en inzicht.

.

.

.

Van een trouwring die niet gedragen werd hebben we een mooie hanger mogen maken. Op de achterzijde staat de naam en trouwdatum. De dame heeft gekozen voor een watermeloen toermalijn die (rose cut) is geslepen.

De toermalijn zorgt voor natuurlijke bescherming en stimuleert groei en bloei.

.

.

.

Dit ontwerp was oorspronkelijk een singel oorbel. Deze klant was er zo verliefd op dat we er een tweede bij mochten maken nu zijn ze een set. De combinatie van groene toermalijn en de fel blauwe lapis azuli zijn een droom. De toermalijn is banquet geslepen de lapis hangt er mooi onder als een piramide die kan draaien. Een bijzondere set voor een bijzondere vrouw!

Lapis azuli maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Het helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen.

TO TOP